Weer thuis :(
En dan is het alweer voorbij.. de tijd is echt gevlogen!
Gelukkig heb ik nog wel een super leuk laatste weekend gehad!
Vrijdag Kathmandu in en 's avonds met Ruby en Bart (een Nederlander die we de week ervoor in Thamel hadden ontmoet) uitgeweest en wel in de grootste discotheek van Kathmandu! (jaja..)
Zaterdagochtend weer vroeg naar Swarga toe want we hadden een sport/spel-middag georganiseerd voor de kids incl. kegelen, koekhappen, touwtrekken en estafette. Looprekken, rolstoelen, alles deed mee! echt heel leuk :)
En zondag was alweer mijn laatste volle dag.Ranjana en ik kregen een afscheidsfeestje, bloemetjes, foto's tekeningen, brieven en een heuze tika (rode stip op je voorhoofd). De dansleraar had heel lief het dansnummer voor me op cd gebrand dus Joyce en ik moesten nog even onze kunsten vertonen haha. 's Avonds nog uit eten geweest met Joyce en Ruby en daarna een jerrycan met Chhang (rijstenbier) leeggezopen om mijn tijd in Nepal echt goed af te sluiten!
Maandag was het zover.. de vlucht terug! ik vergat mijn tas nog even bij de bagagecheck.. ahum.. maar verder ging alles voorspoedig!
12 uur wachten op Abu Dhabi (daar zijn de witte jurken weer)was ik ondertussen gewend dus dat ging prima en rond half 2 in de middagkwam ik aan op Brussel Airport waar ons mam en pap me stonden op te wachten.. jeej!
We zijnnog bijna in de belgische 'hello goodbye' terecht gekomen, maar helaas kwam ik te vroeg uit de deur haha. Wel jammer, hoe grappig was dat geweest!
En nu ben ik dus weer thuis! gek hoor, zo rijd je door de rijstvelden, zo zit je weer op de A2.
Dan is het nu tijd om de ongeveer 1800 foto's (o mijn god echt) uit te zoeken, nog even een hertentamen er in te knallen en af te kicken van een suuuuuper gave reis!
Super bedankt iedereen voor alle lieve berichtjes, krabbels etc! echt heel leuk om te lezen allemaal :)
dikke kus!