Eerste daagjes
Stoere Marlou!!! :D
ow wat super leuk al wat van je te horen en wat goed dat alles is gelukt! echt fijn voor je! nu maar lekker genieten van alles om je heen! ben stiekem best jaloers dat je er bent ;)
dikke dikke kus en liefs aan iedereen!
Fijn dat de reis helemaal goed ging :) en trekken door Nepal klinkt onwijs gaaf! Heel veel plezier!
He Marloutje,
Klinkt echt super! Geniet van je reis (en van de Nepalese thee natuurlijk, doe ze daar trouwens geen yakboter in? (bluh))
Kus!
Marlouuuu! go girl-power!
Lees ik nou dat je gewoon zo'n arm klein nepaleesje jouw grote zware rugzak laat dragen? tutut! hahaha.
Ohhh ik vind het zooo spannend voor je. Ik leef helemaal met je mee! kuskus!
Klinkt goed! :D Wow, geniet maar goed van de bergen/nieuwe smaken/ ontmoetingen/ indrukken en levenslessen ;)
Cheers to many more adventures!
Kus vanuit het kikkerlandje, Britt!
Wat gaaf allemaal! Neem je wel veel foto's, want als je terug bent, wil ik alles zien. Heel veel plezier!
Dikke kus
Loutje! Superspannend! Gelukkig is de vlucht en overstap allemaal goed gegaan en kan je je reis zo makkelijk plannen. Dit wordt ongetwijfeld een fantastisch avontuur. En laat die mannen maar het draagwerk doen ;) Gniffel maar even bij de gedachte aan je hard studerende vriendinnetjes als jij daar lekker aan het genieten bent van je uitzicht!
Dikke kus en heel veel plezier!!
Lou!! jij kleine golddigger!! ;) Wat ben jij stoer dat je meteen al op pad gaat!! Klinkt fantastisch, geniet ervan meis want tijd gaat sneller dan je denkt!
dikke kus, san
Fijn dat je goed bent aangekomen! Heel veel plezier met je trektocht, val niet van een berg oid. Ik heb je komend jaar nog nodig he ;)
X Janna
Lou,
Super gaaf, hou ons hier in NL op de hoogte. En geniet ervan.
fijn dat de vlucht goed is gegaan! het klinkt echt allemaal helemaal geweldig.geniet lekker van je trekking en heeeel veel plezier!
xx
Wat een mooie eerste indrukken. We hebben er al gelijk een beeld bij. Is dat trouwens bijzonder met die gids? In Nederland dragen toch ook alle mannen je tas!
Heel veel plezier op je spannende tocht en laat je gauw een paar foto's op deze site zien?
Groeten uit Eersel
Papa
Liefje hoe is het daar? Hopelijk beleef je een mooi avontuur. Stoer man dan je op trektocht bent gegaan. Nog heel veel plezier en geniet ervan.
Lief, kus en knuffel
Hey Sis,
Ben je al bij de olifanten aanbeland? Ben echt benieuwd hoe je trekking is geweest. Hopelijk heb je snel de kans om weer even iets van je te laten horen! En verder vooral blijven genieten!
x Joyce
P.S: Komen mijn sms-jes aan? Denk het eigenlijk niet: heb afgelopen weekend tickets naar Vietnam geboekt!Geïnspireerd door jouw avonturen :)
Hey meis, volgens mij vermaak jij je wel ;). Echt super gaaf dat je dit nu allemaal meemaakt. Geniet ervan en hou ons op de hoogte (maar dat zal wel lukken voor maar 20, o nee wel 40 cent per uur haha :D).
xxx Miriam
Dag Marlou,
Hadden we iets gemist? Kennelijk, want je zit ineens in Nepal. Prachtig plan. Leuk om te volgen via deze site.
We lezen graag mee.
Saluti die Oegstgeest
Frank, Annette, + BTWS. Hoewel B waarschijnlijk wel rechtstreeks reageert.
Hey Lou,
Super fijn dat je het naar je zin hebt! Heel erg bedankt voor je smsje. Ontzettend lief. Ik vond mijn 21-diner erg geslaagd. Ben helemaal blij, alleen jammer dat jij er niet bij was! Als je terug bent zal ik de foto's laten zien en kan je de liedjes lezen.
Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal.
Kus!